Blue Notes

Tervetuloa Blue Notes :in sivuille! Sivuilla tietoa orkesterista, sekä tietoa tulevista tapahtumista. 

 

Ajankohtaista

(c) Jari Matikainen, Markku Köntän 40-vuotisen taiteilijauran juhlakonsertti, Maestron matkassa 40-vuotta 9.9.2018, Joensuu Carelia-sali

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HUOMIO!

OLETKO KIINNOSTUNUT LAULAMAAN ISKELMÄ- JA TANSSIMUSIIKKIA? OTA YHTEYTTÄ!

Markku Könttä/ Blue Notes-orkesteri 0400-577780

 

 

 

 

BLUE NOTES

Vuonna 2017 35 vuotta täyttänyt Blue Notes–orkesteri on muodostunut käsitteeksi Pohjois-Karjalassa ja laajemmaltikin Suomessa kuin myös Ruotsin puolella. Orkesterilla on takanaan yli 3000 keikkaa yksityistilaisuuksista tanssiaisiin ja erityylisiin konsertteihin. Parhaiten Blue Notes–orkesteri tunnettaneen jokavuotisesta Joulumieltä jokaiselle–konserttikiertueestaan.

music-notes-1

Matkan varrella orkesteri on säestänyt lukuisia suomalaisen viihdemusiikin kärkinimiä. Kymmeniä ovat myös ne äänitteet, joiden säestykset ovat Blue Notes–orkesterin käsialaa. Orkesterin joulumusiikkia voi kuulla vuonna 2003, 2006 ja 2009 julkaistuilta Joulumieltä jokaiselle (vol.1, vol.2 ja vol.3), sekä vuonna 2014 ilmestyneeltä Joulumieltä jokaiselle (vol.4)

Blue Notes-orkesterin lähtökohtana on musiikin tuottaminen suurella sydämellä, taitavin muusikoin, tyylikkäästi esittäen ja esiintyen sekä käyttäen parhaita mahdollisia instrumentteja ja teknisiä välineitä. Orkesterin kokoonpanoa voidaan muokata tilaisuuksien ja esitettävän musiikin mukaan. Erilaisissa konserttikokoonpanoissa on myös käytetty useita jousisoittajia, huilisteja sekä kulloiseenkin tilaisuuteen sopia muita instrumentteja.

Blue Notes -orkesterin ohjelmisto pitää sisällään satoja sävelmiä populääri-, viihde- ja joulumusiikkia laidasta laitaan. Esitettävien kappaleiden joukossa on myös muutamia ”helmiä”, jotka ovat Markku Köntän omaa käsialaa. Orkesteri esiintyy vuosittain 70-100 kertaa.

TYYLIKKÄÄSTI, TAITAVASTI JA TYYLINMUKAISESTI SINULLE KUULIJAMME! SITÄ ON BLUE NOTES!viiva