Blue Notes – musiikkia ja viihdettä

Joulumieltä jokaiselle -konsertit on peruttu Pohjois-Karjalassa koronatilanteen vuoksi.
 
Konsertit olisi järjestetty Nurmeksen kirkossa 4.12. ja Joensuussa Carelia-salissa 12. ja 13.12.
 
– On todella ikävää ja monin tavoin harmillista tehdä tällainen päätös, mutta meidän on osaltamme tunnettava vastuu niin yleisöstä kuin myös kaikista esiintyjistä, sanoo Markku Könttä.
 
Joulukonserttien solisteina olisi nähty muun muassa Johanna Rusanen-Kartano, Arja Koriseva, Erkki Räsänen ja Jenna Bågeberg.
 
Tämän vuoden konserttiin ennakkoon ostetut liput voi palauttaa lipun ostopaikkaan.
 
– Nyt on konsertin suhteen suunnattava katseet jouluun 2021, jolloin vietämme Joulumieltä jokaiselle -konsertin 30-vuotisjuhlavuotta, Könttä toteaa.
 
 
 
 
 
 
 

JOULUMIELTÄ JOKAISELLE 2020

Joulu lähestyy ja sehän on perinteisesti ollut meillä Joulumieltä Jokaiselle-konserttien aikaa. Tänä poikkeusvuoden poikkeusjouluna olemme valmistaneet joulukonserttimme 29. kerran.

Pidämme joulukonsertit Nurmeksen kirkossa 4.12. ja Joensuussa 12. ja 13.12. Carelia-salissa.

Konserteissamme tulemme huomioimaan monin tavoin tämän korona-joulun suositukset ja varotoimet. Olemme saaneet runsaasti kyselyjä, jopa huolestenuita sellaisia siitä, että pidetäänkö konsertit tänä vuonna. Olemme ne halunneet järjestää vastuuntuntoisena järjestäjänä ja uskomme, että vastuuntuntoisen yleisön kanssa voimme yhdessä tehdä ikimuistoiset joulukonsertit. Tästä on hyvä edetä suureen ensivuoteen, jolloin vietämme Joulumieltä Jokaiselle-konserttien 30-vuotisjuhlavuotta lukuisien konserttien merkeissä.

Mukavaa joulun ja konserttien odotusta!

Markku Könttä

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on juliste_joensuu-copy-pdf-724x1024.jpg
 
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on someen_ylakarjala.jpg
 

 

 

Tulossa Joulumieltä Jokaiselle 2020!
Tänä vuonna eri konserteissa mukana mm. Johanna Rusanen-Kartano, Arja Koriseva, Jenna Bågeberg, Erkki Räsänen, Timo Turunen ja monet muut joulun tähdet dir.mus. Markku Köntän johdolla ja Blue Notes-juhlaorkesterin ja Joulukuoron säestyksellä.
Joulu tulee joka tapauksessa! Joulumieltä Jokaiselle!