Blue Notes

Bluenotes35_ilmo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JOULUMIELTÄ JOKAISELLE- 25 vuotta tunnelmaa ja tähtiä

Vuoden 2016 perinteinen joulukonsertti dir.mus.Markku Köntän johdolla

Blue Notes-orkesterin solisteina mm. Johanna Rusanen-Kartano, Susanna Heikki, Jussi Raittinen, Erkki Räsänen…ja monet muut tähtisolistit!

KONSERTTIEN PÄIVÄT NÄET SIVUN OIKEASTA LAIDASTA

Yritys-ja ryhmälipunmyynti: puh. 045 894 1944, 050 359 7728 tai sähköpostitse myynti@bluenotes.fi

LIPUNMYYNTI ALKANUT, VARAA LIPPUSI AJOISSA!

Joensuu- Carelicum, Valtimo- Kukkavalinta, Nurmes- Kahvio Marjatassi tai puh. 0400 988 559, Lieksa- Johannan kirjapuoti puh. 040 524 2802, Kuopio- Kuopion musiikkikeskus

LASTEN KONSERTTI JOULUMIELTÄ JOKAISELLE, JOULULAULUJA LAPSILLE

Markku Köntän johtaman Blue Notes.orkesterin solisteina laulavat ja leikittävät mm. TV:stä tuttu Satu Sopanen sekä Anne Härkönen, Martta ja Iida Könttä, Suvi Ikonen ja Mikko Reijonen sekä laulava juontaja Jenni Myller. Mukana myös joulupukki yllätyslahjoineen.

Konsertti on Carelia-salissa sunnuntaina 18.12. klo 13:00, konsertin kesto n. 1.15 t

Liput 20e, alle 2-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman sylissä.

Liput myynnissä Carelicumissa Joensuussa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                       

 

TULEVAN VUODEN AIKANA TAPAHTUU!

Blue Notes-orkesterin solisteina tullaan näkemään huikeita maamme tunnettuja artisteja, mm. Susanna Heikki, Johanna Rusanen-Kartano, Danny, Jukka Kuoppamäki, Jussi Raittinen, Satu Sopanen..Sekä tietysti oman maakunnan lahjakkaita laulajia!

Blue5

Seuraa ilmoittelua niin et jää mistään paitsi!

Blue Notes nyt myös facebookissa! Siellä reaaliajassa orkesterin kuulumisia, tietoa tulevista keikoista jne.. facebook.com/sininennuotti 

SEURAA SIEKKIIN :)

 

HUOMIO HUOMIO!!

OLETKO KIINNOSTUNUT LAULAMAAN ISKELMÄ-JA TANSSIMUSIIKKIA? OTA YHTEYTTÄ!

Markku Könttä/ Blue Notes-orkesteri 0400-577780

Desktop1

 

LAULAJA RAKKAUDESTA JA RAKKAUDESTA LAULUUN

Järjestämme 5.5.2016 klo 17:00 Carelia-salissa konsertin: Lauluja rakkaudesta ja rakkaudesta lauluun. Blue Notes-orkesterin solistina konsertissa nähdään mm. tangokuningatar Susanna Heikki.

Liput ovat tulleet myyntiin Carelicumiin Joensuuhun 29.2.2016, joten hae pikaisesti omasi ennenkun ne myydään loppuun. Ryhmälippuja voit kysellä numerosta 045-8941944. Lipun hinta aikuiset 30e, lapset 10e.

Sydämellisesti tervetuloa!

 

BLUE NOTES

Vuonna 2012 30 vuotta täyttänyt Blue Notes–orkesteri on muodostunut käsitteeksi Pohjois-Karjalassa ja laajemmaltikin Suomessa kuin myös Ruotsin puolella. Orkesterilla on takanaan yli 3000 keikkaa yksityistilaisuuksista tanssiaisiin ja erityylisiin konsertteihin. Parhaiten Blue Notes–orkesteri tunnettaneen jokavuotisesta Joulumieltä jokaiselle–konserttikiertueestaan.

music-notes-1

Matkan varrella orkesteri on säestänyt lukuisia suomalaisen viihdemusiikin kärkinimiä. Kymmeniä ovat myös ne äänitteet, joiden säestykset ovat Blue Notes–orkesterin käsialaa. Orkesterin joulumusiikkia voi kuulla vuonna 2003, 2006 ja 2009 julkaistuilta Joulumieltä jokaiselle (vol.1, vol.2 ja vol.3), sekä vuonna 2014 ilmestyneeltä Joulumieltä jokaiselle (vol.4)

Blue Notes-orkesterin lähtökohtana on musiikin tuottaminen suurella sydämellä, taitavin muusikoin, tyylikkäästi esittäen ja esiintyen sekä käyttäen parhaita mahdollisia instrumentteja ja teknisiä välineitä. Orkesterin kokoonpanoa voidaan muokata tilaisuuksien ja esitettävän musiikin mukaan. Erilaisissa konserttikokoonpanoissa on myös käytetty useita jousisoittajia, huilisteja sekä kulloiseenkin tilaisuuteen sopia muita instrumentteja.

Blue Notes -orkesterin ohjelmisto pitää sisällään satoja sävelmiä populääri-, viihde- ja joulumusiikkia laidasta laitaan. Esitettävien kappaleiden joukossa on myös muutamia ”helmiä”, jotka ovat Markku Köntän omaa käsialaa. Orkesteri esiintyy vuosittain 70-100 kertaa.

TYYLIKKÄÄSTI, TAITAVASTI JA TYYLINMUKAISESTI SINULLE KUULIJAMME! SITÄ ON BLUE NOTES!viiva